Dj Preal Länkipohjassa

Dj Preal Längelmäellä.
Dj Preal ja Viljami Erkkilä.
Beyblade-kisa käynnissä.
Myös yleisö pääsi tutustumaan laitteisiin.
Jojoilun nuorten SM 2012: Viljami Erkkilä.
Limbokilpailun voittajan tyylinäyte.
Vilskettä raitilla :)
Beybladen parikilpailun voittajien onnittelu.

RYTMEJÄ LÄNKIPOHJAN RAITILLA :)

Keskiviikkona 25.7.2012 saimme kylälle esiintymään vuoden 2011 Talent finalistin Perttu Tuomaalan eli Dj Prealin. Yleisöä paikalle saapui satakunta ja tapahtuma oli todella koko perheen tapahtuma, keräten paikalle niin lapsia kuin aikuisiakin. Saimme nauttia Dj Prealin showsta lähinnä mukavassa kesäsäässä, vaikka muutama pisarakin jossain vaiheessa koitti meitä pelotella. Perttu tarjoili meille musiikillista antia laaja-alaisesti miksaillen biisejä hienosti yhteen. Saimme kuulla mm. seuraavia kappaleita: Levoton Tuhkimo, Mr.Saxobeat, Moves Like Jagger ja Leijonaa mä metsästän... eli jokaiselle tuli taatusti jotain mieluista musiikkia :). Yleisö pääsi myös vapaasti tutustumaan Pertun laitteistoon ja seuraamaan kuinka niitä levyjä oikien pyöritellään.  Pienet ihmiset jammailivat antaumuksella, ja uskalsi siellä muutama vähän isompikin keikuttaa lannettaan.

Illan shown ohessa päästettiin myös kylän oma poika Viljami Erkkilä näyttämään jojoilutaitojaan. Viljamin esitys soveltui loistavasti illan teemaan ja Viljami viihdytti yleisöä uskomattoman hienoilla tempuillaan. Viljami on vuoden 2012 jojoilun nuorten Suomen Mestari :). Hienoa!

Paikalla käytiin myös taistelu Beybladen Länkipohjan mestaruudesta, ja sen voitti tänä vuonna Sampsa Aaltonen. Parikilpailun voittivat Sampsa Aaltonen ja Oskar Simonen. Myös limbokisaan pääsivät osallistumaan kaikki halukkaat yleisöstä. Limbokisassa voiton vei Jenny Salkolahti.

Puffetti oli auki koko tapahtuman ajan ja Rukoushuoneyhdistyksen edustajat paistoivat halukkaille makoisia lettuja. Myös perinteiset arpajaiset pidettiin.