Virkistysilta vanhemmille

Huhtikuussa 2012 rentoutettiin pienten lasten vanhempia virkistysillassa

Huhtikuisena perjantai-iltana uskaltautui mukava joukko pienten lasten äitejä viettämään leppoisaa virkistysiltaa Maivian pitoihin (vaikka se olikin se perjantai kolmastoista päivä ;)). Kaikki parikymmentä osallistujaa olivat paikallisia äitejä, vaikka kyllä tapahtumasta oltiin kiinnostuneita myös laajemmalti. Ilta aloitettiin Seena Luostarisen vetämällä Mentastics-rentoutuksella, josta jokainen lähti jatkamaan sitten virkistäytyneenä, joko kädentaitopisteelle, tai erilaisiin hemmottelupisteisiin. Kädentaitopisteessä teimme ihania kevätkransseja Päivi Ounin opastuksella, ja saipa allekirjoittanutkin opastusta oikein anopin kädestä niin, että Koivuniemen herra taipui mallikkaasti :D.

Hemmottelupisteemme eivät olisi onnistuneet ilman paikallisten kauneuden ja hyvinvoinnin parissa työskentelevien/harrastavien ihmisten apua. Pystyimme tarjoamaan jokaiselle äidille kaksi hemmotteluhoitoa. Parturi-kampaaja Maria Palsi loihti äideille ilmeikkäämmät kasvot värjäämällä ripsiä ja muotoilemalla kulmia. Urheiluhieroja Pirjo Uusitalo hoiti äitien jumittuneita vartaloita antamalla heille rentouttavaa niska-hartia-hierontaa, sekä jalkahierontaa. Koulutettu hieroja Hanneli Hiiri Enkeliriihestä hemmotteli äitejä taivaallisella intialaisella päähieronnalla. Vyöhyketerapeutti Riitta Häkkinen teki taidokkaita vyöhyketerapiahoitoja. Karppasen Hilkka otti hoitaakseen käsihoitopisteen, jossa äidit saivat pehmeät kädet ja halutessaan ihanan keväiset kynnet. Trager-terapeutti Seena Luostarinen antoi äideille uusia kokemuksia vavahduttavan Trager-hoidon avulla. Tunnelma illassa oli oikein rentoutunut ja kiitosta järjestelyistä saatiin monelta taholta. Myös toiveita uusista kohderyhmistä heitettiin ilmoille, siitä näkee sen, että kyllä tulijoita hemmotteluihin riittäisi, kun joku taho vaan ottaisi vastaavanlaisia iltoja järjestääkseen.

Saimme illan aikana muutaman uuden jäsenen, joka on pienen paikkakunnan yhdistykselle aina ISO asia :).

Ilta päätettiin yhteiseen iltapalaan. Naapin Liisa oli loihtinut meille maittavaa suolaista syötävää, sekä taivaallisen ihanaa kakkua.

Längelmäen MLL kiittää erityisesti kaikkia illan tekijöitä, mutta myös osallistujia oikein onnistuneesta illasta!!