Hallituksen väkeä ja lapsia 15.5.2013. Kuvasta puuttuu 2 hallituksen jäsentä.
Hallituksen väkeä kauralyhdetalkoissa 18.8.2013 Kirjasniemessä.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Längelmäen paikallisyhdistys on vireä yhdistys, joka pyrkii toimimaan lasten, nuorten ja perheiden parhaaksi vanhan Längelmäen alueella. Yhdistyksen toimintaa pyörittää suurelta osin 10 naisen toimelias hallitus.

Järjestämme vuosittain useita tapahtumia (mm. kesätori, enkelikirkko, kesäkonsertti, teatteriesitys koululla), jotka tavoittavat yhteensä satoja kävijöitä.

Varainhankinnan tärkeä muoto on tuotemyynti. Yhdistyksen omia tuotteita ovat esim.  sukat ja pyyhkeet, joiden myynnistä saatava tuotto käytetään kokonaisuudessaan paikallisen toiminnan hyväksi. Osallistumme myös Maivian joululahjatavarataloon myymällä tuotteitamme ja leipomuksiamme. Tervetuloa kannattamaan työtä lasten ja nuorten hyväksi!

Yksi tärkeä vuosittainen tukijamme on myöskin ollut Tunkelon säätiö, heille suuri kiitos :).

Sen lisäksi, että järjestämme virkistystoimintaa ja elämyksiä paikallisille perheille, olemme tukeneet rahallisesti alueen perhepäivähoitajia ja ryhmistä sekä kouluja: perhepäivähoitajat ovat saaneet leikkikalurahaa ja koulut askartelu- ja retkirahaa.

Yhdistys on perustettu 1996 ja samana vuonna rakentanut leikkikentän Länkipohjan keskustaan. Vilinävainio on ahkerassa käytössä varsinkin kesäaikaan.

Otamme mielellämme uusia jäseniä mukaan toimintaamme. MLL:n jäseneksi voit liittyä etusivullamme olevan linkin kautta. Lisää tietoa saat esim. hallituksemme jäseniltä (kts. Yhteystiedot-sivu).