Katso valtakunnalliset jäsenedut

MLL:n liiton verkkosivuilta

Liity jäseneksi (www.mll.fi)

Muutokset jäsentietoihin (esim. sähköpostiosoitteen lisääminen tai muuttaminen) voit tehdä MLL:n sivuilla:

MLL / Muutokset jäsentietoihin

Yhdistyksemme jäsenenä voit olla mukana toiminnassamme monella eri tavalla.

Perusjäsenenä voit osallistua tapahtumiimme ja niin halutessasi myös osallistua niiden järjestämiseen. Tapahtumamme ovat pääosin ilmaisia, mutta jos osallistumismaksua peritään, on se aina edullisempi jäsenillemme. Jäsenmaksumme on 20 €, josta suurin osa palautuu paikallisyhdistyksemme käyttöön. Jäsenmaksun maksettuasi saat postiisi MLL:n Lapsemme lehden sekä käyttöösi MLL:n valtakunnalliset jäsenedut. (Kts. linkku sivun oikeassa reunassa).

Kaikki alle 15-vuotiaat lapset kannattaa ilmoittaa yhdistyksemme jäseniksi. Lapsijäsenillä ei ole jäsenmaksua mutta he saavat käyttöönsä samat jäsenedut kuin varsinaisetkin jäsenet.

Jäseneksi voit helpoiten liittyä sivun oikeassa reunassa olevan linkin kautta.

Yhdistyksemme jäsenvastaavana toimii Kati Rantanen (kts. Yhteystiedot), jolta saat lisää tietoa ja apua mahdollisissa ongelmatilanteissa.