Liikunta ja ulkoilu


Frisbeegolf

Länkipohjan Frisbeegolfrata on Länkipohjan Seudun kyläyhdistys Ry:n Leader-rahoituksella toteuttama hanke.

Vuonna 2021 avattu rata on helppokulkuinen ja kaunis 10-väyläinen metsärata. Lyhyet väylät ovat aloittelijaystävällisiä, mutta radan puusto antaa haastetta kokeneemmallekin heittäjälle. Rata sijoittuu Länkipohjan urheilukentän reunoilla. Pysäköintiin voi käyttää jäähallin parkkipaikkaa.

Osoite:

Jykintie

35400 Längelmäki


Lisätietoja

Frisbeegolfradat.fi

Länkipohjan Seudun Kyläyhdistys Ry Facebook-sivuHiihtoladut

Talvella Länkipohjasta löytyy kilometreittäin luistavia latuja. Reitin varrelta löytyy Maivian Pitojen latukahvila ihanine herkkuineen, tarkistathan aukioloajat alla olevasta linkistä.


Lisätietoja

Länkipohjan Ladut - Latukartat ja Latukoneen päivitykset

Maivian Pidot FacebookLiekokorpi

Liekokorven 21 hehtaarin luonnonsuojelu alue sijaitsee Hiukkaan kylässä. Alueella on noin 2 kilometrin helppokulkuinen viitoitettu polkureitti jonka varrella on paljon nähtävää. Metsälaavulla voi nauttia retkieväitä ja paistaa makkaraa.

Osoite:

Hiukkaan kylätie 390

35400 Längelmäki


Lisätietoja

Maivian Pidot - LiekokorpiLängelmäki Halli

Vuonna 1996 talkoilla rakennettu jäähalli palvelee alueen pieniä ja isoja luistelijoita. Tarkistathan ajantasaiset yleisövuorot oheisen linkin takaa.

Osoite:

Jykintie

35400 Längelmäki


Lisätietoja

Längelmäki Halli

Längelmäki Halli FacebookUimaranta

Länkipohjan hiekkapohjainen uimaranta sijaitsee kylän keskustan tuntumassa Längelmäveden upeissa maisemissa. Uimarannalla on lapsille rajattu matala alue. Laiturin päässä on hyppyteline. Alueella on pukukoppi ja ulkokäymälä.

Osoite:

Branderinranta 15

35400 Längelmäki


Lisätietoja

Jämsän kaupunki - Uimarannat